Nu skal græsset snart klippes

“Så er det ved at være tid til at plæneklipperen skal ud af sit hi, og så varer det ikke længe før det første græs skal klippes” 

 

 

 

Så er det ved at være tid til at plæneklipperen skal ud af sit hi, og så varer det ikke længe før det første græs skal klippes.

Når græsset er 6-7 cm højt, og jordtemperaturen nærmer sig 7 grader, kan du slå græsset for første gang, men hvornår, du skal slå din græsplæne for første gang, afhænger af, hvordan vejret har været, men normalt kan du gå i gang i begyndelsen af april.

 Men er din plæneklipper helt i topform? Ellers kan vi måske hjælpe dig .. ? Vi udfører både service og reparationer på eget værksted, men kan den gamle ikke mere, og overvejer du en helt ny maskine, så var måske nu man skulle tænke på en udskiftning.

Vi har nemlig “tyvstartet” sæsonen i Specialbutikken og har allerede fået de første maskiner i butikken med et par gode tilbud – Vi har traditionen tro et stort udvalg af plæneklippere fra Stiga – Både i almindelige plæneklippere og de lidt større maskiner. 

Udover en række mindre maskiner, så har vi blandt andet allerede fået de 2 frontklippere med knækstyring, 340 PWX og 640 PWX fra Stiga på lager. Begge modeller er med 4-hjulstræk og har begge i år fået et flot facelift. Vi har også fået vores klassiske havetraktor Tornado på lager, som nu er opgraderet og monteret med store 20” baghjul for bedre greb og en kraftfuld 2-cylindret STIGA-motor.

 Vi har i år også valgt at tage Zero-turn maskiner fra Ariens hjem. Zero-turn maskiner er perfekte til hurtig og nem klipning af store store græsarealer.

 

Vi har lagt et udvalg af vores maskiner på vores side HER, men ellers så kig ind i butikken og lad os finde den rigtige maskine til dig – Har vi den ikke på lager, så tager vi den gerne hjem til dig – Så er du helt klar til sæsonstart 🙂 Du kan også læse mere om Stiga maskiner HER eller om Ariens maskiner HER

Vi ses i Special-Butikken på Danmarksvej!