ARBEJDSTØJ

Special-Butikken har en lang historie med Kansas. Vi har solgt Kansas i mange år, og vi fører et bredt udvalg i butikken.

Kansas blev introduceret i 1952, af Poul Larsens virksomhed PALO, som faktisk allerede der havde produceret bl.a. amerikansk inspireret arbejdstøj i denim siden 1920´erne, og var kendt for sit arbejdsmiljø og moderne syn på arbejdernes rettigheder. Kansas blev til på dette stærke fundament og en forretningsidé med stilfuldt arbejdstøj til det arbejdende folk.

I dag er Kansas en del af den dansk-svenske Fristads Kansas Group, som er en moderne virksomhed der opererer  i mere end 20 lande,  ejer 3 produktionsanlæg, og har en årlig omsætning på ca. 500 mio. EUR og har ca. 1.900 medarbejdere.

Som førende på markedet for arbejdstøj sætter Fristads Kansas Group standarderne for kvalitet, komfort, udvikling og service.

Foruden deres store udvalg i arbejdstøj tilbyder Kansas en række kundetilpassede løsninger som trækker sig lige fra logotryk til kunde webshops og skræddersyet firmaarbejdstøj til kunder i hele verden. Kom ind i butikken og lad os hjælpe dig med at finde dit næste sæt arbejdstøj!

Klik her for at læse mere om Kansas og se deres store udvalg her

Ønskes andre mærker så hjemtages dette gerne på bestilling.