KOSANGAS

KOSAN GAS
Hele Danmarks gasleverandør siden 1929.

Hos Special-Butikken Skanderborg er vi en stolt Kosangas forhandler – det har vi været siden starten i 1980, men Kosangas´s historie går endnu længere tilbage – helt til 1929 hvor Kosan Gas bliver stiftet under navnet Dansk Flaskegas CO. Grundlæggeren, Terkild Andersen, ønsker at levere gas på flasker til de husmødre, som bor på landet og ikke har adgang til byens faste gasforsyning. Med en specialdesignet kompressor kan han, som den første i Danmark, fylde bygas på flasker og levere dem direkte hjem til forbrugerne.

 

Det bliver startskuddet på mere end 80 års forretningshistorie om et af Danmarks mest velkendte varemærker, som siden den ydmyge begyndelse har udviklet sig til at blive danskernes foretrukne leverandør af flaskegas.

Kosan Gas er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed med mere end 80 medarbejdere  med fokus på udvikling, miljø og sikkerhed. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og kvalificeret rådgivning. For dig betyder det gasprodukter og løsninger af høj kvalitet – tilpasset dit behov – Kig forbi special-Butikken Skanderborg næste gang du skal have byttet din flaskegas eller skal bruge gastilbehør!

Læs mere her om kosangas og se deres store udvalg