NYHEDER

Køb dine Julegaver i Special-butikken

https://www.facebook.com/sbskanderborg/videos/554723858653235/?t=0

Julen nærmer sig

Og har du fået styr på de sidste julegaver? Vi har lavet et par gode tilbud her i videoen, og ellers kig ind i Special-butikken i Skanderborg og lad os hjælpe med at finde julegaverne. Vi pakker gerne ind og bytter selvfølgelig efter jul. Vi ses i butikken – God jul 🙂

Salgsmesse i Specialbutikken – Fredag d. 25. oktober!

Så gør vi det igen i Special-butikken på Danmarksvej!

Vi holder åbent hus og salgsmesse med besøg af Milwaukee som kommer og holder demo og viser alle nyhederne – Vi får også besøg af både Kansas og Brynje som har skarpe tilbud på både tøj og sko på dagen!

– Vi tænder op i grillen kl. 11, så kig forbi butikken og få et godt tilbud på dit næste sæt arbejdstøj eller Milwaukee værktøj! Se annoncen herunder for at læse mere og se de gode tilbud på dagen!

Vi ses i Special-Butikken på Danmarksvej!

Milwaukee Demo i Special-Butikken!

Så gør vi det igen!

Vi holder åbent hus og Milwaukee demo dag fredag d. 5.April fra 10-16 – Vi tænder op i grillen og viser alle nyhederne fra Milwaukee – så kig forbi og få et godt tilbud på dit næste Milwaukee værktøj! Klik på annoncen til højre for at læse mere og se de gode tilbud på dagen!

Vi ses i Special-Butikken på Danmarksvej!

Klar til Forår?

Kalender siger at det er forår, og det betyder at vi  skal skal i haven.

Selvom det stadig regner udenfor, så går ikke længe før græsset gror og plæneklipperen skal ud af sit vinterhi og igang igen – Men er din maskine klar til foråret?

Ellers tilbyder vi i Special-Butikken Skanderborg et fuldt service på din plæneklipper for kun kr. 495,- incl. Moms. Og for kun kr. 100,- ekstra henter og bringer vi også din plæneklipper, dog kun indenfor Skanderborg bygrænse. Vi kører tirsdag og torsdag.

Skriv eller ring i butikken på 86525411 og book en tid! 👍

BLACK FRIDAY

Special-Butikken i Skanderborg gentager succesen og holder åbent hus på fredag til Black Friday – Vi har inviteret bla. Milwaukee og Brynje, som begge kommer med skarpe tilbud – Sammen holder vi Black Friday med røde deals!

Vi tænder grillen kl. 11 og byder på lidt og drikke. 

Se flere af vores tilbud herunder, eller hold øje med vores facebook side for at se alle de gode tilbud, som vi løbende opdaterer 👍 Vi ses i butikken på Danmarksvej til Black Friday!

Agromek 2018

Kom og besøg landsbrugmessen Agromek den 27-30.november 2018 i Herning og mød din lokale Special-Butik på stand J 7310.

Special-Butikken Skanderborg deltager i samarbejde med de andre Special-Butikker og flere af vores leverandører i dette års Agromek.

Vi har i denne forbindelse lavet en lille avis som du kan se herunder – Den med gode tilbud som er gældende på Agromek messen – Ses i Herning? 

Efterårs nyheder fra Kansas

Så er det blevet efterår og temperaturen falder, men derfor behøver du ikke fryse – Lige nu har vi fået efterårs nyheder på hylden fra Kansas, og vi har i denne uge en annonce på forsiden af ugebladet, med en god pris til dig på en smart vinterjakke – Den findes i både herre og dame og flere farver. Kig ind i butikken og se nyhederne!

Nyheder fra Milwaukee

Så er der M18 nyheder fra Milwaukee i butikken!

Milwaukee har for nyligt lanceret et helt nyt 12Ah batteri, og i den forbindelse har de lanceret en serie af maskiner som er oplagte til brug med det nye batteri – Herunder f. eks en bordsav med 12,0 Ah batteri. Det er den første 18V på markedet og med ydelse som en 230V bordsav – Kig ind og se den og de andre nyheder!