NYHEDER

Milwaukee Demo i Special-Butikken!

Så gør vi det igen!

Vi holder åbent hus og Milwaukee demo dag fredag d. 5.April fra 10-16 – Vi tænder op i grillen og viser alle nyhederne fra Milwaukee – så kig forbi og få et godt tilbud på dit næste Milwaukee værktøj! Klik på annoncen til højre for at læse mere og se de gode tilbud på dagen!

Vi ses i Special-Butikken på Danmarksvej!

Klar til Forår?

Kalender siger at det er forår, og det betyder at vi  skal skal i haven.

Selvom det stadig regner udenfor, så går ikke længe før græsset gror og plæneklipperen skal ud af sit vinterhi og igang igen – Men er din maskine klar til foråret?

Ellers tilbyder vi i Special-Butikken Skanderborg et fuldt service på din plæneklipper for kun kr. 495,- incl. Moms. Og for kun kr. 100,- ekstra henter og bringer vi også din plæneklipper, dog kun indenfor Skanderborg bygrænse. Vi kører tirsdag og torsdag.

Skriv eller ring i butikken på 86525411 og book en tid! 👍

BLACK FRIDAY

Special-Butikken i Skanderborg gentager succesen og holder åbent hus på fredag til Black Friday – Vi har inviteret bla. Milwaukee og Brynje, som begge kommer med skarpe tilbud – Sammen holder vi Black Friday med røde deals!

Vi tænder grillen kl. 11 og byder på lidt og drikke. 

Se flere af vores tilbud herunder, eller hold øje med vores facebook side for at se alle de gode tilbud, som vi løbende opdaterer 👍 Vi ses i butikken på Danmarksvej til Black Friday!

Agromek 2018

Kom og besøg landsbrugmessen Agromek den 27-30.november 2018 i Herning og mød din lokale Special-Butik på stand J 7310.

Special-Butikken Skanderborg deltager i samarbejde med de andre Special-Butikker og flere af vores leverandører i dette års Agromek.

Vi har i denne forbindelse lavet en lille avis som du kan se herunder – Den med gode tilbud som er gældende på Agromek messen – Ses i Herning? 

Efterårs nyheder fra Kansas

Så er det blevet efterår og temperaturen falder, men derfor behøver du ikke fryse – Lige nu har vi fået efterårs nyheder på hylden fra Kansas, og vi har i denne uge en annonce på forsiden af ugebladet, med en god pris til dig på en smart vinterjakke – Den findes i både herre og dame og flere farver. Kig ind i butikken og se nyhederne!

Nyheder fra Milwaukee

Så er der M18 nyheder fra Milwaukee i butikken!

Milwaukee har for nyligt lanceret et helt nyt 12Ah batteri, og i den forbindelse har de lanceret en serie af maskiner som er oplagte til brug med det nye batteri – Herunder f. eks en bordsav med 12,0 Ah batteri. Det er den første 18V på markedet og med ydelse som en 230V bordsav – Kig ind og se den og de andre nyheder!


Efterårstilbud på gas

Så forsvandt det gode sommervejr for en tid, men derfor kan man stadig godt tænde op i grillen, eller måske i en gasovn eller terrassevarmer for at forlænge sommeren lidt – Derfor har vi i denne uge en annonce i ugebladet, hvor vi kører et super tilbud på gas – det gælder ugen ud eller så længe lager haves, så kig forbi butikken og få byttet din gas -Vi ses!

Ny Plæneklipper?

 

 

 

 

 

 

 

 

SÅ blev det sol og sommer og selvom det er varmt, så gros græsset stadig!

Trænger du til en opgradering af plæneklipperen? Så har vi lige nu 2 helt skarpe tilbud på Stiga plæneklippere – Husk vi kan også tilbyde at klargøre eller lave eftersyn på din nuværende maskine for kun 495,- hvis du ikke er helt klar til at skifte endnu!

Du kan læse meget mere om Stiga her på vores hjemmeside – Du kan også se alle Stiga´s nye modeller i deres nye 2018 katalog her

Vi ses i butikken på danmarksvej!

Forårskuller i Special-Butikken!

Vi har fået forårskuller i Special-Butikken og har lavet en masse gode tilbud til dig sådan du kan blive klar til foråret!

Kribler det for at komme i haven? Så kig ind forbi os først. Vi har fået alle vores havemaskiner på lager og har lavet skarpe forårspriser på flere maskiner. Vi har også vores bestseller “Mos-Af” på tilbud – Et fantastisk produkt som vi har solgt igennem flere år – Det er super til at fjerne mos, alger og grønne belægninger på stort set alle overflader  – derudover har vi et godt tilbud på gas til både ukrudtbrænderen og grillen. Så nu mangler vi bare det gode vejr 🙂 Vi ses i butikken på Danmarksvej!