OM SPECIAL-BUTIKKEN

1Special-Butikken i Skanderborg er din lokale Special-Butik og professionelle partner – og sådan har det været i over 35 år.

Special-Butikken Skanderborg blev grundlagt i 1981 af Mogens Meyer og helt fra starten har visionen været at levere god service og kvalitets produkter – både til professionelt brug og til den kvalitetsbevidste bruger.

 

Efter et generationsskifte har nye kræfter i form af Stefan og Morten taget over, og de står klar til at hjælpe dig, og videreføre butikken og føre de stolte traditioner for god service, kvalitet og erfaring, som er opbygget igennem mere end 3 årtier videre.

Disse traditioner bliver bakket op af et stærkt netværk, som gør at vi til stadighed kan holde vores fokus på service og kvalitet til gavn for alle vores kunder. Vi er medlem af indkøbsforeningen DJ Supply, som med et omfattende og imponerende leverandørnetværk gør, at vi kan tilbyde et stort sortiment i høj kvalitet til vores kunder – og altid til den rigtige pris.

Klik på artiklen for at læse mere om da Ugebladet kiggede forbi butikken

Efter 30 år på hjørnet af Vestergade og Vroldvej flyttede vi i 2011 ind i vores nuværende lokaler på Danmarksvej 8. Her finder du over 550 kvm butik og tilhørende værksted, som gør det muligt at servicere vores kunder bedst muligt.

Alt dette gør at vi i dag kan tilbyde en bred vifte af services og muligheder, og sikrer at vi også i fremtiden kan levere den samme gode service og kvalitet til alle vores kunder.

 

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Din Specialbutik i Skanderborg

Stefan og Morten

logo