HANDELSBETINGELSER

 1. Når du afgiver en ordre

Når du afgiver en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Hvis du fortryder og ordren endnu ikke er afsendt, kan den annulleres ved at kontakte os på telefon 86 52 54 11 eller mail@sb-skanderborg.dk – Husk at oplyse ordrenummer.

Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

 

 1. Vil du selv hente dine varer?

Hvis du ikke vil vente på posten, kan du selv hente dine varer i vores butik på Danmarksvej 8 i Skanderborg. Her kan du også se produkterne og samtidig få råd og vejledning af vores ekspedienter. Vær opmærksom på at de 14 dages returret for onlinekøb herved bortfalder. I det tilfælde der gives gratis forsendelse ved køb online gives der ingen prisreduktion / kompensation ved afhentning i butikken.

 

 1. Pris og betaling

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris og korrekturfejl m.m. Betaling for bestilte varer kan ske online med MobilePay, Visa, Mastercard, Mastercard Debet og Visa Electron samt bank overførsel. Alle betalingsoplysninger sendes selvfølgelig krypteret mellem kunde og Special-Butikken Skanderborg A/S. Ved elektronisk fakturering til offentlige virksomheder og institutioner tillægges et gebyr.

 

 1. Fragt og levering

Du kan trygt bestille online, Special-butikken bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Bestilte varer afsendes normalt indenfor 1-3 dage. Du modtager en bekræftelse via e-mail når dine varer er afsendt. Rettidig levering forudsætter, at den valgte transportør overholder deres levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

 

 1. Mangler der en vare i pakken?

Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere inden for rimelig tid. Rimelig tid er normalvis indenfor 14 dage. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.

 

 1. Reklamationsret ved fejl og mangler

Når du handler hos Special-butikken har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Du kan reklamere over en vare ved personlig fremmøde i vores butik eller ved at sende varen med posten eller anden transportør til os – Vi modtager dog kun reklamationer efter forudgående aftale og accept.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Special-Butikken Skanderborg A/S og forklare, hvori fejlen eller manglen består. I forbindelse med reklamation formodes fejl indtil 6 måneder efter leveringen at have været til stede på leveringstidspunktet medmindre der kan sandsynliggøres andet eller der er tale om en vare med en forventet levetid på under 6 måneder.

For at en reklamation kan godkendes, er det selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du vælger at sende varen, så skal den sendes til: Special-Butikken Skanderborg A/S, Danmarksvej 8, 8660 Skanderborg – Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og vedlæg venligst kopi af faktura/bon, og en beskrivelse af fejlen/manglen ved varen.

 

 1. Fortrydelses-/returret

Du har naturligvis ret til at fortryde et onlinekøb hos os i op til 14 dage. Du kan fortryde et køb ved at returnere det købte i vores butik eller sende det med posten eller anden transportør til os. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften til forsendelse.

Det købte skal returneres ubrugt og i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Vores adresse er: Special-Butikken Skanderborg A/S, Danmarksvej 8, 8660 Skanderborg. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura/bon. Du kan undlade at modtage en forsendelse og på den måde fortryde købet. Det du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når vi har modtaget din vare retur. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto.

 

 1. Registrering af persondata

For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du oplyse navn, postadresse, telefon- eller mobilnummer samt e-mailadresse. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår. Udsendelse af nyhedsbreve (reklamer) kan ske via e-mail. Udsendelse finder typisk sted max. 1 gang om måneden og kun hvis du selv har tilmeldt dig. Det vil altid fremgå af nyhedsbrevet, hvordan du kan afmelde det hvis du ikke længere ønsker at modtage dette.

Special-Butikken Skanderborg A/S er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. Dog vil vi i nogle tilfælde videregive udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte oplysninger udelukkende med henblik på at holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer, for eksempel for at Post Danmark kan tilbyde Track’n’Trace (pakkesporing) af din forsendelse. Special-Butikken Skanderborg A/S sender ikke uopfordrede e-mails. Når du køber hos Special-Butikken Skanderborg A/S registreres din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort.

Alle aktiviteter hos Special-Butikken Skanderborg A/S registreres automatisk, og bruges kun til anonyme statistiske formål (antal besøg på hjemmesiden i en periode m.m.) Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

 1. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode. Special-Butikken Skanderborg A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen

 

 1. Om Special-Butikken Skanderborg A/S

 

Kaldenavn: Special-butikken Skanderborg / Specialbutikken-online.dk / Sb-Skanderborg.dk

CVR-nr. 31481902

Adresse:

Special-Butikken Skanderborg A/S

Danmarksvej 8

8660 Skanderborg

Tlf. 86 52 54 11

Netbutik: www.Specialbutikken-online.dk

E-mail: mail@sb-skanderborg.dk

 

 1. Forbehold

Der tages forbehold for eventuelle korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, samt for udsolgte varer og force majeure, naturfænomener, naturkatastrofer samt arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører